Assegurances de salut al millor preu, per a tu i el teu negoci

T’oferim una gran varietat de modalitats perquè la vostra salut és el més important

Posem al teu abast assegurances de salut privada que garanteixen una sanitat de màxima qualitat amb el millor tracte personal que et proporcioni el millor benestar, el de tota la teva família i per als teus treballadors. Garantim l’assistència primària fins la cobertura d’especialistes i hospitalització.

Contracta també amb Asseguris la teva pòlissa dental, tant si tens com si no tens contractada la teva assegurança privada de salut.

També som especialistes en crear col.lectius d’empreses de salut. Beneficia’t ara dels avantatges de disposar d’un Pla de Compensació Flexible. Posem al teu abast l’estructura completa que necessites per poder gestionar la cobertura de salut de tots els teus col.laboradors.

Posem al teu abast assegurances de salut privada que et garanteixen una sanitat de màxima qualitat i millor tracte personal.

¿Busques una assegurança de salut per a la teva família?

Et facilitem l’estructura completa que necessites per gestionar la cobertura de salut de tots els teus col.laboradors.

¿Et cal una una bona pòlissa de salut per al teu negoci?

Disposem d’un gran equip de professionals capacitats per gestionar tot tipus de risc amb la màxima solvència i amb un assessorament integral i personalitzat, per fer més rendible i segur el teu negoci.

A més, treballem amb una àmplia cartera de companyies líders al mercat i disposem de convenis establerts amb grans marques asseguradores de primera línia i de màxima solvència.

PUJAR